Kérlek engedd meg, hogy elmeséljem neked a Good Dog történetét! 

 

Szia, én Gábor vagyok a Good Dog alapítója és vezetője! Szeretnélek egy utazásra hívni, ahol a teljes Good Dog sztorit megmutatom neked a kezdetektől, egészen mostanáig.

Véget ér a suli, véget ér a gyakornoki program és hát valamit lépni kell mert tudod, hogy ebben megtaláltad magad. Fogod magad, hirdetsz egy ingyenes képzést próbaképp egy mező közepén, ahová sokkal többen jönnek el, mint te azt gondoltad. Zavarban vagy, szinte a saját neved elfelejted, teljesen egyszerű szavakban elakad a nyelved, de nincs mese! El kell kezdeni megtartani hamár ennyien megtiszteltek azzal, hogy eljöttek.

Mondanom sem kell... Szörnyű volt! Jobban elfáradtam mintha ledolgoztam volna az egész napot. De mégis én voltam a legboldogabb ember a Földön! Nagyon hálás vagyok ezeknek az embereknek, hiszen ők jelentették az áttörést és tették lehetővé, hogy valami elkezdődjön. Külön örömmel tölt el, hogy vannak akik abból a kis csapatból a mai napig velünk vannak,
ami elképesztően jó érzés.Ahogy telt az idő, lett egy fix helye az iskolának, igyekeztem a legtöbbet képezni magam, elkezdett kialakulni a saját kommunikációm, ami folyamatosan fejlődik, lettek új képzések és egyre több gazdit és kutyát ismerhettem meg.
Mára már egy szuper kis csapat dolgozik a projekten, amire nagyon büszke vagyok és köszönöm, hogy velem vannak!

Töretlenül építkezünk, fejlődünk, hogy a lehető legtöbb segítséget tudjuk megadni a régi és új gazdiknak egyaránt!

Az iskolát 2018. januárjában alapítottuk, mely kezdetben egy hobbinak indult, de mára hivatássá vált. Azon dolgozunk, hogy a gazdi és a kutyája között a legjobb kapcsolat jöjjön létre, mindkét fél számára tiszta, megfelelő kommunikációt építsünk ki.
Pozitív szemlélettel, jó hangulatban tartjuk az órákat, amely csökkenti az új dolgokhoz köthető feszültséget, segít felvenni az óra ritmusát. Fontosnak tartjuk, hogy ne interneten keresztül adjunk tanácsokat, hiszen minden eset, minden kutya más, ezért látatlanban nem tudunk megfelelő tanácsot, módszert nyújtani a probléma orvoslására. Nagyon szeretnénk segíteni, de ehhez elengedhetetlen, hogy személyesen találkozzunk.

Az órákon a tréner(ek) állandó mozgásban van, minden feladatnál legalább egyszer odamegy hozzád, hogy segítsen, ezzel is hatékonyabbá téve és a lehető legjobban személyre szabva a közös munkát. Nem hiszünk a távolból mutogatós módszerben.

Ha szeretnél megoldást találni a kialakult problémádra, vagy csak egy jól működő kutyás közösséget keresel, szeretettel várunk a Good Dog-nál!