Alapfokú tanfolyam

Szeretnéd ha figyelne rád? Érdekel, hogy tudsz mélyebb kapcsolatot kialakítani kedvenceddel? Nem találod a megoldást a kialakult viselkedési problémára? Vagy csak szeretnél egy jól működő kutyás közösség tagja lenni?
Ne habozz!

Ha nem sétál szépen pórázon, viselkedés-, esetleg szocializációs problémákkal küszködsz, vagy nem jön vissza hívószóra kedvenced, akkor 8+1 alkalmas alapfokú tanfolyamunk nyújthat megoldást! A tréning szabad téren, több zavaró tényező befolyása mellett zajlik, így a képzés végére egy biztos alapot tudhatsz magadénak kedvenced nevelésével kapcsolatban.
Ráadásul a tanfolyam alatt egy belső csoportban folyamatos segítséget kapsz, sőt egy privát óra lehetőséggel is tudsz élni, ahol Te határozod meg a témát!

Amit feltétlen hozz magaddal:
-puha jutalomfalat (pl. virsli, párizsi, sajt)
-póráz
-víz
-egészségügyi kiskönyv

A képzés alsó korhatára: 6 hónapos kor
A maximális létszám: 10 fő
A tanfolyam díja: 40 000Ft
Mentett kutyus esetén 10%-os kedvezményt biztosítunk, amennyiben ezt tudja igazolni a gazdi!

A legközelebbi tanfolyam időpontja:

2023.04.29. (szombat) 15:00 -Jelenleg 6 szabad helyünk van-

Az áprilisi tanfolyamban a szuperintenzív képzési formában indítjuk a képzést, ahol hetente kétszer találkozunk a gazdikkal és kutyusaikkal, így kevesebb, mint 5 hét alatt véget it ér a tanfolyam.

Regisztráció

Ha bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk, vagy akár telefonon is elérsz minket a +36209914576 -os telefonszámon.
Gyere és kutyázzunk együtt egy jót!