Szimat Suli

A szimat suli egy 6 alkalmas tanfolyam, amely a keresőkutyák alap képzéséről szól, tárgyjelzéstől a szagminták megismerésén át a tudatos keresésig. Egy rendkívül összetett feladat ahol elengedhetetlen a bizalom és a csapatmunka. Megtanulod felismerni kutyád jelzéseit, ő pedig megtanul összpontosítani, koncentráltan dolgozni.

Mit ad még ez a fajta közös munka?
Ez a tanfolyam rengeteg mindent tanít azon túl, hogy különböző szagokat keresünk a kutyával, így nézzünk meg néhányat, hogy egy kis betekintést adjunk a varázslatba.
Megtanít a kutyára támaszkodni. Az engedelmes feladatoknál a kutyád támaszkodik a te iránymutatásaidra, itt viszont Ő lesz az aki végül elmondja neked, hogy hol található az adott rejtés.
Növeli a kutya önbizalmát és a kettőtök közötti kapcsolatot. Rengeteg sikerélményben lesz része és számtalan új szituációval kell közösen megbírkóznotok, ami hihetetlen élményeket tartogat számotokra.
Gyorsan le tudod fárasztani.
Megtanít megosztani a figyelmet.

Egy ilyen képzésben 8-10 dolgot kell egyszerre figyelned ahhoz, hogy biztos lehess a sikerben. Ilyen például a szélirány, a precíz indítás, a testtel irányítás, az általad kiadott testjelek, a folyamatos mozgás, a kutyád mennyire pontos vagy, hogy éppen mit hagyott ki teljesen, volt-e valahol ráutaló magatartása, segítségre van-e esetleg szüksége és a legfontosabb a motiváció fenntartása.

Növeli a probléma megoldó képességet.
Megtanít csapattársként tekinteni a kutyára.

Vigyázat! Függőséget okozhat!

Amit feltétlen hozz magaddal:
-Egészségügyi kiskönyv
-Póráz
-Puha jutalomfalat
-Klikker
-A kutya kedvenc játéka

A részvételhez elengedhetetlen egy alapfokú tanfolyam elvégzése, viszont nem feltétel, hogy nálunk végezd el!

A maximális létszám: 5 fő
A tanfolyam díja: 40 000Ft


A következő tanfolyam időpontja:
2024.03.16. (szombat) 11:00

Regisztráció