Sziasztok!

Szép Anita vagyok a csapat legújabb tagja.

Gáborhoz és Elenához hasonlóan én is Kutya Gurunál végeztem trénerként. Mindig is imádtam az állatokat, egészen kiskorom óta voltak házikedvenceim, amiket magam gondoztam: hörcsögök, halak, tengerimalacok, csincsilla, macskák és persze kutyák.

Most 4 rosszcsont gazdija vagyok:

Keny a Biewer Yorki volt az első olyan kutyám akit iskolába, képzésekre vittem és cipeltem magammal amerre mentem, család látogatásra, kirándulásokra… ő most 14 éves 

Második kutyámat Otiszt a fekete fehér Border Collie-t tudatosan választottam 7 évvel ezelőtt. Olyan kutyát szerettem volna, aki csatlakozik a sportos életvitelemhez és új dolgokat is kipróbálhatok vele mint a frizbi, az agility, dogdancing. Életem egyik legjobb döntése volt. ( miatta amúgy Keny is nagy agility illetve most már hoopers fun lett)

Koda a 1,5 éves csokibarna Border, a Mackótestvér című mese árva kismackójáról kapta nevét mikor haza hoztam a BC Fajtamentéstől 10 hónapos korában. Az utcán kóborolva élt hónapokig mire be tudták fogni, traumáin és félelmein még dolgoznunk kell, de szépen halad és rengeteg dolgot tanulok tőle.

A legkisebb pedig Maxim a 6 hónapos kis tankocska, ő egy Ausztrál juhászkutya. Teljesen más habitussal rendelkezik mint a többi kutyám, végtelenül energikus, eleven, minden rosszaság megvan benne ami egy kölyökbe ,, kell,, . Hosszútávú céljaim közt szerepel, hogy versenyszerűen sportoljak vele.

Hivatásom a tanítás , főállásban tánc, légtorna és rúdfitness oktatóként dolgozom, 15 éve tanítok kicsiket és nagyokat. Így nem nehéz kitalálni, hogy az én kedvenc területem az a trükkök tanítása, valamint a dog dancing, amiből nem sokára hivatásos oktatói vizsgát teszek és alig várom, hogy megoszthassam másokkal is ezt a csodás sportot.