Sziasztok!
Gaitatzi Elena vagyok, apai ágon görög származású, így ne lepődjetek meg, ha a hidegben egy óriási kabát tart majd órát Nektek.

A kutyák egészen kiskorom óta szerves részei az életemnek, pontosabban ők jelentik számomra a legnagyobb boldogságot. Már kis totyogósként kedvenc elfoglaltságom volt a nagybátyám kutyáját tanítgatni és bár menni még alig tudtam mégis előszeretettel ragadtam pórázt és vittem sétálni a nálam jóval méretesebb német juhászkutyát. Később Anyukám örömére minden bajba jutott jószágot hazavittem és gondoskodtam róla, míg megfelelő gazdát nem találtunk számára. Ez a mai napig szívügyem.

Első saját kutyám, Roni vezetett a kutyás élet rejtelmeibe. Vele kezdtem kutyaoviba, suliba és őrzővédőre járni 2014-ben, ahol nagyon sokat tanultam. Sajnos egy baleset következtében neki hamar át kellett kelni a szivárványhídon, így sok időt nem tölthettünk együtt.
Ezután egy igazi makacs, önfejű, ám annál szeretetteljesebb amstaff szerencsés gazdája lehettem. Ray 9 év alatt megtanította nekem, hogyan legyek következetes, türelmes, határozott, lényegretörő, kitartó, szabályt betartató, ám mégis szerető és nem utolsó sorban nagyon boldog gazdi. Rengeteg nevelési problémát tapasztalhattam meg közös utunkon, amivel bővíthettem eszköztáramat és gyakorlati tapasztalatomat.
Mindezek elsajátításának nagy szerepét vettem, mikor 4 évvel ezelőtt megismertem Akelát.
Akela egy csehszlovák fakaskutya, akinek nagyon hányatott sorsa volt. Mikor találkoztunk egy elhagyatott telken tartózkodott láncra kötve, magára hagyva. Mire barátok lettünk számos nehézséggel kellett megküzdenünk, így mára már egészen jól ismerem a reaktív és félelmi agresszióval küzdő kutyákkal való együttélés fortélyait. Legnagyobb siker és büszkeség számomra, hogy együtt végeztük el magas pontszámmal a kutya tréneri tanfolyamot, minek köszönhetően Gábort is megismerhettem és csatlakozhattam tréner csapatához.
Főállásban állatorvosi asszisztensként dolgozom, ahol segítek a gazdiknak könnyebben menedzselni az orvosi látogatásokat. Egészségügyi, szakmai tudásom folyamatos fejlesztésével is szeretnélek segíteni Titeket az esetlegesen felmerülő kérdésekben.

Szeretném tapasztalataimat és naprakész tudásomat átadni a gazdiknak, mert kutyázni igenis jó dolog. Hiszem, hogy a kutyanevelés tudatos hozzáállással, a megfelelő ismeretek elsajátításával és sok sok kitartással bárki számára egyszerű és élvezetes móka lehet. Varázsoljunk együtt engedelmes társat rakoncátlan kedvenceitekből.