Sziasztok!
Gábor vagyok a Good Dog alapítója, vezető trénere és szimat instruktora.
Trénerként 2018. decemberében végeztem a Kutya Gurunál és azóta is azon vagyok, hogy folyamatos fejlődés és tanulás mellett hatékony és korszerű alternatívákkal álljak elő nektek.
Az iskola 6 éves fennállása során szerencsére már több, mint 1500 kutyával dolgozhattam, ami egészen hihetetlen.

Legnagyobb vesszőparipáim közé tartozik az egyértelmű kommunikáció a kutyával, a játék, a hangsúly, a megfelelő életkörülmények megteremtése, a kutyával való korrektség, az egyed igényeinek szem előtt tartása (és ez csak néhány), így az oktatásaim során talán ezeket halljátok tőlem a legtöbbet.

Jelenleg 4 kutya "rontja a levegőt" körülöttem, akik teljesen más karakterek, így egy nyugisabb nap is viszonylag széles skálán kell működnöm. Az idős, vaksi kis yorkie-tól, a koros, beteges (de a legnagyobb hős) labradoron át, a 7 éves féltékeny, de munkamániás boxerrel fűszerezve a legsurmóbb, munkvavonalas németjuhász keverékig mindenkit megtalálsz, ha meglátogatsz egy kávéra.

Nem szeretek kockás, befásult órákat tartani, mindig igyekszem feldobni valamivel az aktuális alkalmat, hiszen cél, hogy a gazdi is jó kedvvel dolgozzon és minél inkább elmenjen a megfelelési kényszere. Emellett viszont gyűlölök egy helyben toporogni, és hamar ki is tudok akadni, ha azt érzem, hogy csak én szeretném az adott munkafolyamatot megoldani.
Fontos alapszabály, hogy nem tudsz hülye kérdést feltenni, így ha bármi kételyed, vagy bizonytalanságod van egy témával, feladattal kapcsolatban, akkor azt nyugodtan tedd fel!

Velem igazából a jelenleg futó bármelyik órán vagy tanfolyamon összefuthatsz, de ha viselkedési problémával jelentkezel privát órára, szimat suliba, vagy középfokra jössz, akkor biztosan találkozunk!